Horren

Uw ramen en deuren kunnen weer open om frisse lucht binnen te laten. Dit is goed voor uw gezondheid en nachtrust. Geniet hiervan zonder muggen of andere insecten binnen te laten met de voordelen van een hor in uw raam of deur.

Kiest u voor Kura – ADM? Dan profiteert u van onze uitgebreide ervaring en deskundigheid. Zo kunnen we u helpen bij ieder vraagstuk dat te maken heeft met alle soorten horren. Hierbij laten we u kennismaken met de meest moderne technieken en de laatste trends.

U wilt horren van de beste kwaliteit? Met een scherpe prijs en voorzien van uitstekende service en garantie? Neem dan contact met ons op!

Klaphordeur

Klaphordeur

De klaphordeur geeft uw terras of balkon de juiste uitstraling en functionaliteit. De hordeuren openen soepel naar binnen en naar buiten, ook wanneer u geen handen vrij heeft.

Schuifhordeur

Schuifhordeur

Deze schuifhordeuren hebben een ruimtebesparende schuiftechniek. De hordeuren zijn als enkele deur, maar ook als dubbele schuiver leverbaar.

Raamhor

Raamhor

Voor iedere situatie een ander type. Er zijn verschillende soorten varianten die wij kunnen leveren voor uw kozijnen, zoals voorzethor, inzet/klemhor en de rolhor.

Horrengaas

Horrengaas

Naast het normale gaas tegen insecten zijn er ook andere soorten horrengaas, zoals gaas tegen pollen, extra sterk gaas voor uw huisdier en zelfs zonwerend gaas.

Plissé hordeur

Plissé hordeur

Bestemd voor een deur of schuifpui van verschillende soorten materialen kozijnen. Kan zowel in de dag als op de dag worden gemonteerd.