Het gaas; de bescherming wanneer u hem nodig heeft

Het standaard glasfiber gaas

De perfecte basis voor ideale insectenwering

Een uitermate efficiënt gaas tegen insecten maar tegelijkertijd blijft een goede luchtcirculatie gehandhaafd door de maaswijdte van 1,41 x 1,58 mm. Het gaas bestaat uit kunststof draden omhuld met glasfiber waardoor het goed bestendig is tegen rafelen, scheuren en verweren. De doorkijk blijft goed door neutrale kleur in grijs of antraciet.

Ultra Vue

De maximale doorkijk, bijna onzichtbaar

Door middel van de verbeterde weefprocedure en de opbouw van de draden is een sterk en bijna onzichtbaar gaas ontwikkeld. Het gaas bestaat uit een zeer dunne glasfiber die met een Pvc-vrije laag omhuld is.

Hierdoor is de lichtdoorlatendheid nog meer verbeterd en kunt u het gaas van binnen maar ook van buiten nauwelijks nog zien. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan toepassing in een schuifhordeur. Ondanks maaswijdte van 1,27 x 1,34 mm is de luchtcirculatie 40 % meer.

Huisdier-bestendig gaas

Dit zogenoemde Pet-gaas is krasbestendig, zelfs bij extreme belasting

Dit sterke polyester gaas is uitermate geschikt om de scherpe nageltjes van uw hond of kat te trotseren door de 7-voudige versterking en de dikkere draden. In dit gaas is ook zonder problemen rechtstreeks een kattenluik of hondenluik in te bouwen. Maaswijdte 1,49 x 2,54 mm.

Het pollen werend gaas

Hooikoorts verleden tijd !

Met het speciale pollengaas van ADM heeft u in huis aanzienlijk minder last van uw pollenallergie. 90% van alle pollensoorten wordt tegengehouden door de geringe maaswijdte van 1,37 x 0,41 mm. Denk hierbij aan de raamhorren in uw slaapkamer.

Uw nachtrust zal zeker verbeteren.

Zonwerend gaas

Warmtewering in combinatie met het verbannen van insecten

Dit fijnmazig gaas houdt 65% van de warmte tegen en natuurlijk alle insecten.
Doordat er ook maar 10% licht wordt doorgelaten is dit gaas ook ideaal voor werkplekken waarbij op een beeldscherm gewerkt wordt.

Door de speciale bekleding van de draden aan de buitenzijde is de Inkijk naar binnen slecht, maar kun je wel goed naar buiten kijken. Maaswijdte 0,63 x 0,63 mm.