Slim en simpel: De schuifhordeur

Zelfs bij grote openingen kan door de ruimtebesparende schuiftechniek de volledige verblijfsruimte gebruikt worden.
Toe te passen op alle soorten kozijn. Hout, kunststof, staal, aluminium.

De hordeuren zijn als enkele deur te leveren maar ook als dubbele schuiver waarbij de hordeuren tegen elkaar of langs elkaar schuiven.

ADM schuifhordeuren zijn zeer stabiele hordeuren door de afgeperste en verlijmde hoekverbindingen. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid de hor met één groot gaasoppervlak uit te voeren tot 2,5 x 3,5 meter zonder storende tussenstijl.

De geluidsarme wielen van de schuif hor worden uitgevoerd met een kogellager uit RVS, wat de hor duurzaam en eenvoudig te bedienen maakt.
De omlopende mohair borstel zorgt voor een goede afsluiting op het kozijn, zodat u onbezorgd van de zomeravonden kunt genieten.
Ook de schuifhordeur is uit te voeren met een katten of hondenluik op maat gemaakt voor uw huisdier.

De schuif hor is uit te hangen en weg te zetten in de winter. Dit is echter niet nodig omdat het gaas goed te onderhouden is en niet storend om doorheen te kijken.

Mogelijkheid tot kattenluik of hondenluik: speciaal voor uw trouwe viervoeter kunnen wij de schuifhordeuren uitvoeren met een katten- of hondenluik op maat gemaakt voor uw huisdier.

Alle voordelen op een rijtje:

Gebruiksvriendelijk

Lange levensduur door verlijmde en afgeperste verbindingen

Flexibele toepassing

Ongestoord zicht bij grote glasoppervlakken

Geluidloze bediening

Mogelijkheid tot kattenluik of hondenluik

Alle kleuren profielen mogelijk

Naar wens uit te voeren met pet gaas; dit is een extra stevig gaas, geschikt voor huisdieren of uitgevoerd met pollen werend gaas, of met ultra vue