Raamdecoratie

Op zoek naar unieke raamdecoratie speciaal voor uw kunststof kozijnen? Onze raamdecoratie wordt in een aluminium frame geïntegreerd en door middel van dubbelzijdig magneet- en staalband bevestigd op de kunststof glaslatten van het kozijn.

Bekijk hieronder welke soorten raamdecoratie wij hebben.

Splendid pliss

Splendid pliss

Splendid Pliss is speciaal voor kunststof kozijnen, een geïntegreerd aluminium frame en wordt bevestigd door middel van dubbelzijdig magneet- en staalband.

Day 'n night

Day 'n night

De day ’n night, met twee soorten stof naar keuze, is een gecombineerde raamplissé speciaal voor kunststof kozijnen en wordt geplaatst zonder boren of schroeven.

Rolgordijn

Rolgordijn

Rolgordijnen speciaal voor kunststof kozijnen. De bovenzijde van het Rolgordijn heeft een geïntegreerd cassette waarin het rolmechanisme met stof is opgelosten.

Latende

Latende

De jaloezie wordt geplaatst in een aluminium frame en met doorzichtige lipjes bedient. In de kiepstand blijft de latende altijd strak tegen het glas zitten.

Supplente

Supplente

De Supplente is een stijlvolle combinatie van een raamdecoratie- en insectenweringsproduct. Het ene deel is voorzien van geplisseerd gaas, het andere deel voorzien is van geplisseerde stof.