Klaphordeur Weert

Wie kent hem niet: de vertrouwde klaphordeur. Solide, betrouwbaar en duurzaam zijn maar een paar van de vele goede eigenschappen van deze hor.

De klaphordeur geeft uw terras of balkon de juiste uitstraling en functionaliteit en is verkrijgbaar in alle RAL kleuren. Zo bent u er altijd van verzekerd dat er altijd een mooie klaphordeur voor u bijzit, die past bij uw wensen, interieur én budget.

De voordelen van een klaphordeur in Weert

Een klaphordeur is een goede investering, en dat is natuurlijk niet voor niks. Er zitten veel voordelen aan een klaphordeur in Weert . Speciaal voor u zetten we een aantal voordelen van een klaphordeur op een rijtje:

 • Geluidloos: de deur sluit vanzelf in de juiste positie zonder geluid. Bovendien is de veer waarmee de deur sluit variabel, waardoor de sluitkracht naar wens uit te voeren is. Indien gewenst is de klaphordeur afsluitbaar.
 • Mogelijkheid tot kattenluik of hondenluik: speciaal voor uw trouwe viervoeter kunnen wij de klaphordeur uitvoeren met een katten- of hondenluik op maat gemaakt voor uw huisdier. Ook is de klaphordeur uit te voeren met pet gaas. Dit gaas is extra stevig, geschikt voor huisdieren;
 • Alle kleuren zijn mogelijk. Wij maken klaphordeuren op maat voor iedere situatie, waardoor er altijd wel een perfecte klaphordeur voor u bijzit die past bij uw wensen, interieur en budget.
 • Gebruiksvriendelijk: doordat de scharnieren van de ADM klaphordeur soepel zowel naar binnen als naar buiten bewegen, kunt u ook wanneer u geen handen vrij heeft makkelijk door de klaphordeur heen.

Meer informatie over een klaphordeur Weert ?

Bent u geïnteresseerd of heeft u nog vragen over een klaphordeur Weert ? Wij staan altijd voor u klaar. U kunt altijd contact met ons opnemen over welke klaphordeur het best bij uw interieur, wensen en budget past. Neem contact met ons op via ons e-mailadres info@adm-horen.nl of ons telefoonnummer 043-3520200.

Direct contact

  Type aanvraag *

  BerichtService aanvraagNeem contact met mij op voor een offerte

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden *

  Wat klanten over ons zeggen