Klaphordeuren Limburg

Klaphordeuren LimburgWie kent ze niet: de vertrouwde klaphordeuren. Solide, betrouwbaar en duurzaam zijn maar een paar van de vele goede eigenschappen van deze horren.

De klaphordeuren geven uw terras of balkon de juiste uitstraling en functionaliteit en zijn verkrijgbaar in alle RAL kleuren. Zo heeft u de keuze uit verschillende soorten en kleuren klaphordeuren, waardoor er altijd wel een geschikte klaphordeur voor u bijzit.

De voordelen van klaphordeuren in Limburg

Klaphordeuren zijn een goede investering, en dat is natuurlijk niet voor niks. Er zitten veel voordelen aan klaphordeuren in Limburg. Speciaal voor u zetten we een aantal voordelen van klaphordeuren op een rijtje:

 • Alle kleuren zijn mogelijk. Wij maken klaphordeuren op maat voor iedere situatie, waardoor er altijd wel een perfecte klaphordeur voor u bijzit die past bij uw wensen, interieur en budget.
 • Geluidloos: de deur sluit vanzelf in de juiste positie zonder geluid. Bovendien is de veer waarmee de deur sluit variabel, waardoor de sluitkracht naar wens uit te voeren is. Indien gewenst zijn de klaphordeuren afsluitbaar;
 • Gebruiksvriendelijk: doordat de scharnieren van de ADM klaphordeuren soepel zowel naar binnen als naar buiten bewegen, kunt u ook wanneer u geen handen vrij heeft makkelijk door de klaphordeuren heen;
 • Mogelijkheid tot kattenluik of hondenluik: speciaal voor uw trouwe viervoeter kunnen wij de klaphordeuren uitvoeren met een katten- of hondenluik op maat gemaakt voor uw huisdier. Ook zijn de klaphordeuren uit te voeren met pet gaas. Dit gaas is extra stevig, geschikt voor huisdieren.

Meer informatie over een klaphordeuren Limburg?

Bent u geïnteresseerd of heeft u nog vragen over een klaphordeur  Limburg? Wij staan altijd voor u klaar. U kunt altijd contact met ons opnemen over welke klaphordeur het best bij uw interieur, wensen en budget past. Neem contact met ons op via ons e-mailadres info@adm-horen.nl of ons telefoonnummer 043-3520200.

Direct contact

  Type aanvraag *

  BerichtService aanvraagNeem contact met mij op voor een offerte

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden *

  Wat klanten over ons zeggen