Raamhor Weert

Raamhor WeertBent u op zoek naar een raamhor in Weert ? Dan bent u bij ADM Horren aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende soorten horren voor uw raam.

Met een raamhor in Weert kunt u uw raam open laten staan en dus genieten van frisse lucht zonder dat uw last heeft van muggen en andere insecten. Hiermee zorgt u voor een betere nachtrust en staat u de volgende ochtend met een beter gevoel op, wat uw gezondheid verbetert.

Een raamhor voor u in Weert passend bij uw woning

Afhankelijk van uw wensen, woonsituatie en huis kunnen wij u adviseren welke hor voor u de beste optie is. ADM Horren beschikt over verschillende soorten horren. Ook het raamhor vindt u in ons assortiment. Voor iedere situatie een ander type:

 • De voorzethor: Deze hor is door zijn constructie goed geschikt voor platte profielen in hout, kunststof en aluminium. U scharniert de hor naar buiten en trekt hem dan van buiten tegen het kozijn aan, waarna het veersysteem zorgt voor een moeiteloze bevestiging tegen het raam. De hor is dus zonder boren gemonteerd en makkelijk te verwijderen, bijvoorbeeld in de winter.
 • De klemhor: Deze hor klemt tussen het kozijn aan de buitenzijde en is uitermate geschikt voor diepe renovatie profielen in hout en kunststof.
 • De rolhor: Deze hor is ideaal in gebruik. Het gedempte oprolmechanisme maakt het mogelijk om op een snelle manier het gaas naar boven te rollen. De zijdelingse borstel geleiding verhindert dat bij wind het gaas uit de zijgeleiders glijdt. Dankzij de individuele instelling van de veerkracht kan de trekrail op elke gewenste plaats zelf remmend blijven staan.

De raamhor in Weert die u vindt bij ADM Horren past vaak op ieder kozijn, of het nu gaat om een houten, kunststof of aluminium kozijn. Er zijn tot wel 250 varianten waardoor het altijd past. Er is altijd wel een passend type te maken voor uw raamkozijn.

Meer informatie raamhor Weert ?

Bent u op zoek naar een passende raamhor Weert voor uw woning? Kijk dan verder op onze website, of neem snel contact op met ADM Horren voor interesse of meer informatie over de mogelijkheden.

Direct contact

  Type aanvraag *

  BerichtService aanvraagNeem contact met mij op voor een offerte

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden *

  Wat klanten over ons zeggen