Raamhorren Herkenbosch

Raamhorren HerkenboschHeeft u last van muggen en insecten in huis? En bent u op zoek naar een oplossing? Dan bent u bij ADM aan het juiste adres. Wij bieden u vele verschillende soorten raamhorren in alle kleuren en maten. Met raamhorren voor u in Herkenbosch van ADM kunt u uw raam open laten staan en dus genieten van frisse lucht, zonder dat u hiermee allerlei muggen en insecten binnen laat. Zo zorgt u voor een betere nachtrust en staat u frisser op, wat goed is voor uw gezondheid.

De verschillende raamhorren Herkenbosch van ADM

Afhankelijk van uw wensen, woonsituatie en huis kunnen wij u adviseren welke hor voor u de beste optie is. ADM Horren beschikt over verschillende soorten raamhorren in Herkenbosch . Voor iedere situatie een ander type:

 • De klemhor: Deze hor klemt tussen het kozijn aan de buitenzijde en is uitermate geschikt voor diepe renovatie profielen in hout en kunststof.
 • De rolhor: Deze hor is ideaal in gebruik. Het gedempte oprolmechanisme maakt het mogelijk om op een snelle manier het gaas naar boven te rollen. De zijdelingse borstel geleiding verhindert dat bij wind het gaas uit de zijgeleiders glijdt. Dankzij de individuele instelling van de veerkracht kan de trekrail op elke gewenste plaats zelf remmend blijven staan.
 • De voorzethor: Deze hor is door zijn constructie goed geschikt voor platte profielen in hout, kunststof en aluminium. U scharniert de hor naar buiten en trekt hem dan van buiten tegen het kozijn aan, waarna het veersysteem zorgt voor een moeiteloze bevestiging tegen het raam. De hor is dus zonder boren gemonteerd en makkelijk te verwijderen, bijvoorbeeld in de winter.

De raamhorren Herkenbosch van ADM zijn er in ruim 250 varianten. Hierdoor past het altijd. Of het nu gaat om een houten, kunststof of aluminium kozijn en of bestaande rolluiken, traliewerk of buitenzonwering. Er is altijd wel een passend type voor uw raamkozijn te maken.

Meer informatie raamhorren Herkenbosch ?

Heeft u interesse in onze raamhorren Herkenbosch of zou u graag nog wat meer informatie willen over onze mogelijkheden? Neem dan nu contact op met ADM, dan kijken zij wat ze voor u kunnen betekenen.

Direct contact

  Type aanvraag *

  BerichtService aanvraagNeem contact met mij op voor een offerte

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden *

  Wat klanten over ons zeggen