Schuifhor Susteren

Schuifhor SusterenBent u op zoek naar een stabiele, mooie schuifhor in Susteren ? Zoek dan niet verder! Wij van ADM Horren zijn gespecialiseerd in verschillende soorten horren voor uw huis, waaronder dus schuifhorren. Bij ons kunt u terecht voor de beste schuifhor in Susteren en omstreken.

De schuifhordeur is slim, simpel en functioneel. Zelfs bij grote openingen kan door de ruimtebesparende schuiftechniek de volledige verblijfsruimte gebruikt worden. Bij ADM Horren bent u aan het juiste adres voor een uitgebreid assortiment aan verschillende soorten schuifhorren. Zo kunt u bij ons terecht voor zowel een enkele deur als een dubbele schuiver, waarbij de hordeuren tegen of langs elkaar schuiven. Onze schuifhorren zijn toe te passen op alle soorten kozijn: van hout tot staal, uw droom schuifhor kan vast en zeker gemonteerd worden.

De voordelen van een schuifhor voor u  in Susteren

Een schuifhor is een goede investering, en dat is natuurlijk niet voor niks. Er zitten veel voordelen aan een schuifhor in Susteren . Speciaal voor u zetten we een aantal voordelen van een schuifhor op een rijtje:

 • Gebruiksvriendelijk: doordat de geluidsarme wielen van de schuifhor worden uitgevoerd met een kogellager uit RVS, is de schuifhor eenvoudig te bedienen;
 • Lange levensduur: door de kogellager uit RVS van de wielen, is de hoor erg duurzaam. Bovendien zijn de schuifhorren zeer stabiel door de afgeperste en verlijmde hoekverbindingen en kunnen ze dus lang mee;
 • Mogelijkheid tot kattenluik of hondenluik: speciaal voor uw trouwe viervoeter kunnen wij de schuifhor uitvoeren met een katten- of hondenluik op maat gemaakt voor uw huisdier. Ook is de schuifhor uit te voeren met pet gaas. Dit gaas is extra stevig, geschikt voor huisdieren.
 • Alle kleuren en profielen zijn mogelijk: bij ons kunt u terecht voor allerlei verschillende profielen en kleuren, waardoor er altijd wel een schuifhor voor u bijzit die past bij uw interieur en stijl van de woning.

Meer informatie over schuifhor Susteren ?

Bent u geïnteresseerd of heeft u nog vragen over schuifhorren? Wij staan altijd voor u klaar. U kunt altijd contact met ons opnemen over welke schuifhor Susteren het best bij uw interieur, wensen en budget past. Neem contact met ons op via ons e-mailadres info@adm-horen.nl of ons telefoonnummer 043-3520200.

Direct contact

  Type aanvraag *

  BerichtService aanvraagNeem contact met mij op voor een offerte

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden *

  Wat klanten over ons zeggen