Schuifhorren Vaals

Schuifhorren VaalsBent u op zoek naar stabiele, mooie schuifhorren in Vaals ? Zoek dan niet verder! Wij van ADM Horren uit Meerssen is gespecialiseerd in verschillende soorten horren voor uw huis, waaronder ook schuifhorren. Bij ons kunt u terecht voor de beste schuifhorren in Vaals en omstreken.

Schuifhorren zijn één van de slimste en simpelste horren die er zijn. Hierom zijn ze ook erg geliefd. Zelfs bij grote openingen kan door de ruimtebesparende schuiftechniek de volledige verblijfsruimte gebruikt worden. Bij ADM Horren bent u aan het juiste adres voor een uitgebreid assortiment aan verschillende soorten schuifhorren. Zo kunt u bij ons terecht voor zowel een enkele deur als een dubbele schuiver, waarbij de hordeuren tegen of langs elkaar schuiven. Onze schuifhorren zijn toe te passen op alle soorten kozijn: van hout tot staal, uw droom schuifhorren kunnen vast en zeker gemonteerd worden.

De voordelen van een schuifhorren in Vaals

Schuifhorren zijn een goede investering, en dat is natuurlijk niet voor niks. Er zitten veel voordelen aan schuifhorren in Vaals . Speciaal voor u zetten we een aantal voordelen van schuifhorren op een rijtje:

 • Lange levensduur: door de kogellager uit RVS van de wielen, is de hor erg duurzaam. Bovendien zijn de schuifhorren zeer stabiel door de afgeperste en verlijmde hoekverbindingen en kunnen ze dus lang mee;
 • Mogelijkheid tot kattenluik of hondenluik: speciaal voor uw trouwe viervoeter kunnen wij de schuifhorren uitvoeren met een katten- of hondenluik op maat gemaakt voor uw huisdier. Ook zijn de schuifhorren uit te voeren met pet gaas. Dit gaas is extra stevig, geschikt voor huisdieren.
 • Alle kleuren en profielen zijn mogelijk: bij ons kunt u terecht voor allerlei verschillende profielen en kleuren, waardoor er altijd wel keuze is tussen verschillende schuifhorren die passen bij uw interieur, stijl van de woning, budget en wensen.
 • Gebruiksvriendelijk: doordat de geluidsarme wielen van de schuifhorren worden uitgevoerd met een kogellager uit RVS, is de schuifhorren eenvoudig te bedienen;

Meer informatie over schuifhorren Vaals ?

Bent u geïnteresseerd of heeft u nog vragen over schuifhorren Vaals ? Wij staan altijd voor u klaar. U kunt altijd contact met ons opnemen over welke schuifhorren het best bij uw interieur, wensen en budget passen. Neem contact met ons op via ons e-mailadres info@adm-horen.nl of ons telefoonnummer 043-3520200.

Direct contact

  Type aanvraag *

  BerichtService aanvraagNeem contact met mij op voor een offerte

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden *

  Wat klanten over ons zeggen